Termeni şi condiţii

1. Condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.burgervan.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de SC BURGER VAN BISTRO SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul  www.burgervan.ro.

2. Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor către clienții săi.
Plasarea comenzilor nu presupune crearea unui cont de utilizator, iar comenzile procesate sunt sterse lunar. Intrucat livrarea de produse in regim propriu nu este principala noastra activitate, datele dumneavoastra personale nu se vor arhiva.

Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

3. Prețul

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.burgervan.ro pe pagina SHOP sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC BURGER VAN BISTRO SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.burgervan.ro din pagina SHOP vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

Descrierea procesului de plată: – Clientul inițiază comanda pe site-ul www.burgervan.ro pentru unul sau mai multe produse; – În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri pentru introducerea datelor de tranzacționare (informații credit/debit card); – După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens; – Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției); – După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru.

4. Livrarea produselor

SC BURGER VAN BISTRO SRL se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) în termen de maximum 96 de ore de la data efectuării fiecărei comenzi. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier.

5. Returnarea/schimbul mărfurilor

Întrucât este vorba de produse alimentare perisabile, BURGER VAN nu accepta returnarea sau schimbul produselor. În cazurile excepționale în care vreunul din meal kit-urile noastre nu se ridică la standardele impuse, vă rugăm să ne contactați și să ne expuneți problema la contact@burgervan.ro. 

6. Limitări

În vederea efectuării plății aferente produselor comandate, veți fi redirecționat automat către site-urile colaboratorilor noștri, în cadrul procesului de înregistrare a datelor și comenzilor dumneavoastră. SC BURGER VAN BISTRO SRL nu își asumă răspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, înregistrarea, utilizarea acestor site-uri. În acest sens vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor respective.

SC BURGER VAN BISTRO SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.burgervan.ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea SC BURGER VAN BISTRO SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

7. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.burgervan.roe ste protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC BURGER VAN BISTRO SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.burgervan.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că BURGER VAN este marcă înregistrată, și în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.

8. Informații, comunicări

Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail contact@burgervan.ro atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile și comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site, produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

9. Comenzi plasate de clienți din Uniunea Europeană, dar aflați în afara jurisdicției acestui site
 

Vă informăm că, din motive logistice , nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara Bucureștiului.