POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

Prezenta Politică de Confidențialitate stabilește modalitatea în care toate datele, inclusiv datele cu caracter personal pe care BURGERVAN le colectează de la Clienții săi persoane fizice sau a reprezentanților clienților persoane juridice, sau pe care aceștia le furnizează, vor fi prelucrate de către BURGERVAN. Definițiile din cadrul documentului Termeni și Condiții se aplică deopotrivă prezentei Politici de confidențialitate.

Utilizând în continuare SITE-ul, înțelegeți că navigarea pe pagina/paginile web ale BURGERVAN și respectiv interacțiunea cu produsele sau serviciile Companiei presupune solicitarea din partea dumneavoastră a anumitor date cu caracter personal, iar refuzul de a ne oferi aceste date poate rezulta în imposibilitatea de a comercializa și respectiv de a livra către dumneavoastră produsele comercializate pe SITE.

Astfel, vă oferim informații transparente cu privire la datele personale pe care le colectăm și la modul în care folosim datele dumneavoastră personale și vă informăm totodată despre drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și despre modul în care vă puteți exercita aceste drepturi.

Înainte de a ne oferi date cu caracter personal prin accesarea SITE-ului, vi se va solicita consimțământul pentru unele dintre activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale desfășurate de BURGERVAN în conformitate cu articolul 3 din prezenta Politică.

În măsura în care aveți solicitări sau întrebări legate de activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale în cadrul BURGERVAN, vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de e-mail contact@burgervan.ro.

Dacă trimiteți către BURGERVAN o solicitare de acces la activitățile de procesare a datelor dumneavoastră personale în compania noastră, vă rugăm să aveți în vedere că, din cauza procesării continue a datelor dumneavoastră personale și luând în considerare rutina stabilită în sistemele noastre pentru ștergerea informațiilor prelucrate în condițiile Politicii de retenție (stocare) a datelor, ne angajăm să vă menținem datele actualizate și exacte în orice moment. Astfel, această procesare de rutină poate implica modificarea sau ștergerea informațiilor personale pe care le procesăm, după ce ați trimis o solicitare către noi. În acest caz, BURGERVAN va furniza informațiile deținute în momentul în care vă trimitem răspunsul, chiar dacă acestea diferă de informațiile care erau stocate la data trimiterii solicitării. Rețineți că ștergerea datelor dumneavoastră personale este o procedură pe care BURGERVAN ar fi efectuat-o chiar dacă nu ați fi trimis solicitarea.

1. Informații de contact ale entității care realizează activitățile de prelucrare descrise:

Societatea Comerciala MALONEX S.R.L.
Adresa sediului social: Strada Rusetu 10, bl.G15, Sector 6, București;
Ne puteți contacta prin:
E-mail: contact@brugervan.ro
Prin telefon la numărul +40 733 287 437 (apel cu tarif normal în rețeaua Orange);
Prin poștă: adresa susmenționată.

2. Colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Stocăm și prelucrăm datele personale numai în cazurile în care ne-ați furnizat voluntar aceste date, cum ar fi prin completarea unui formular de contact disponibil pe website sau prin abonarea la newsletter-ul companiei sau prin crearea unui cont. Dacă vom colecta orice alte date personale prin alte mijloace cum ar fi utilizarea fișierelor cookie, veți fi informat în prezenta Politică sau pe SITE in momentul accesării acestuia despre scopul intenționat al utilizării acestor date și, dacă este necesar, vă vom solicita consimțământul pentru stocarea și procesarea datelor personale. Datele dumneavoastră personale vor fi dezvăluite sau transmise în alt mod doar dacă este necesar pentru realizarea contractului încheiat cu dumneavoastră, pentru prestarea serviciilor noastre sau pentru a obține acordul dumneavoastră prealabil.

3. Categoriile de date pe care le utilizăm și temeiul legal al prelucrării

Prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

Date de identificare – nume, prenume si nume de utilizator in cazul in care va autentificați prin crearea unui Cont pe website. Colectam date despre profilul pe care îl utilizați într-o anumită rețea socială dacă ne contactați, spre exemplu prin intermediul platformei Facebook. Astfel, primim informații publice despre ID-ul dumneavoastră de Facebook. Temeiul legal al acestei prelucrări îl reprezintă interesul nostru legitim în vederea acordării unor mijloace facile de acces la produsele si/sau serviciile BURGERVAN, a menținerii unui standard ridicat de calitate a serviciilor noastre și a funcționalității SITE-ului;

Date despre vârsta persoanei care plasează comanda prin intermediul Site-ului – Data nașterii. Având în vedere ca pot fi achiziționate de pe SITE-ul BURGERVAN produse alcoolice, conform Legii nr. 61/199 și interdicția legală de a comercializa astfel de produse minorilor (copii cu vârsta împlinită până la 18 ani), prelucrăm informații despre data nașterii sau solicităm confirmarea vârstei minime obligatorii la momentul creării unui Cont sau la momentul accesării unui produs alcoolic. Temeiul legal al acestei prelucrări îl reprezintă îndeplinirea unei obligații legale care ne revine, în calitate de Operator de date cu caracter personal;

Date de contact – email, număr de telefon (mobil, fix sau ambele), adresă. Temeiul legal al acestei prelucrări îl reprezintă executarea contractului la distanță încheiat între părți sau pentru a realiza demersurile necesare pentru procesarea si livrarea comenzii plasate.

Date despre comportamentul dumneavoastră în calitate de CLIENT – date provenite din activitatea online (pe internet) respectiv plasarea comenzilor online sau participarea la campaniile de promovare organizate (concursuri, promoții, etc.), detalii despre produsele comandate (denumire, tip, preț și după caz, cantitate sau gramaj), informații despre modul de efectuare al plății, mesaje transmise în legătură cu achiziția realizată (informări despre intenția de retur, reclamații, retragere din contract sau alte mesaje transmise către BURGERVAN), statusul livrării și al plaților realizate și informații primite de la prestatori de servicii parteneri implicați în realizarea contractului (spre exemplu livratorii parteneri care livrează Comanda). Temeiul legal al acestei prelucrări îl reprezintă executarea contractului la distanță încheiat între părți sau pentru a realiza demersurile necesare pentru procesarea comenzii plasate;

Date digitale – adresa IP, date despre dispozitivul utilizat pentru accesarea serviciilor noastre online, cum ar fi tipul dispozitivului si marca acestuia, numărul IMEI, sistemul de operare si IP-ul utilizatorului, dar și localizarea geografică din care accesați serviciile noastre, precum și alte date și informații publice disponibile pe internet (spre exemplu în cazul în care va autentificați prin intermediul contului de Facebook). Aceste date sunt procesate de fiecare dată când accesați servicii prin intermediul internetului, indiferent cine este operatorul. Prelucrăm aceste informații necesare în scopul manifestării interesului nostru legitim de a promova și îmbunătăți serviciile oferite.

Date personale provenite din mesaje, sau conținut în urma unei conversații purtate cu reprezentanții BURGERVAN – comunicările realizate de dumneavoastră prin intermediul telefonului, e-mailului, contul unei rețele de socializare, formulare de contact existente in cadrul SITE-ului sau alte mijloace de comunicare, colectăm și stocăm conținutul acestor mesaje. Temeiul legal al acestei prelucrări îl reprezintă executarea contractului la distanță încheiat între părți sau pentru a realiza demersurile necesare în vederea încheierii unui contract la distanță (respectiv pentru procesarea comenzii plasate). Aceste mesaje pot fi înaintate către departamentul responsabil pentru rezolvarea solicitării transmise în atenția BURGERVAN sau către un consultant extern dacă este cazul, iar dacă utilizăm aceste informații în relație cu alți parteneri (spre exemplu pentru a transmite opinia dumneavoastră cu privire la serviciile de livrare), aveți opțiunea de a restricționa utilizarea anumitor informații indicând exact datele pe care le putem face cunoscute, iar în acest caz, nu vom transmite informațiile restricționate către partenerul nostru sau o vom face fără a transmite datele dumneavoastră cu caracter personal.

Mesaje în scop de Marketing – nume și prenume, adresa de e-mail, număr de telefon mobil, pe care le utilizăm pentru a vă informa în timp real cu privire la produsele, campaniile și promoțiile noastre. Aceste comunicări vor fi transmise numai în măsura în care ne-ați oferit în mod explicit aceste informații în scop de marketing (spre exemplu introducerea voluntară a adresei de e-mail în câmpurile existente în SITE urmată de confirmarea acesteia, pentru a primi comunicări cu conținut comercial din partea BURGERVAN, în mod direct sau prin intermediul partenerului nostru de e-mail marketing), ori cu consimțământul dumneavoastră prealabil. Temeiul legal al acestei prelucrării informațiilor în scop de marketing îl reprezintă interesul nostru legitim de a promova produsele si serviciile companiei pentru a vă oferi o gamă variantă de produse de calitate însoțite de servicii de încredere. Aveți posibilitatea de a opri sau de a restricționa primirea mesajelor comerciale din partea BURGERVAN în orice moment, fie prin accesarea setărilor din contul dumneavoastră de Client dacă astfel mijloace disponibile, prin apăsarea linkului „dezabonare” din conținutul mesajului sau va puteți de asemenea adresa BURGERVAN utilizând informațiile de contact disponibile pe SITE sau formularul de contact integrat în SITE. După ce ați realizat acest demers, vom actualiza informația în profilul dumneavoastră pentru a ne asigura că nu veți mai primi comunicări comerciale din partea BURGERVAN. Totuși, vă rugam să aveți în vedere că BURGERVAN este interconectat cu o rețea complexă de servicii, fiind necesare câteva zile până când sistemele noastre vor fi actualizate în totalitate, astfel că în tot acest timp puteți primi în continuare mesaje din partea noastră în timp ce procesăm solicitarea de dezabonare sau restricționare a acestui serviciu. Dezabonarea de la primirea mesajelor transmise în scop de marketing sau restricționarea acestora nu înseamnă că nu veți primi în continuare mesaje în legătură cu procesarea comenzilor sau statusul livrării acestora.

La aceasta dată, nu înregistrăm convorbirile telefonice purtate cu reprezentanți ai BURGERVAN.

Nu trebuie să ne acordați aceste date personale, dar dacă nu o faceți, este posibil să nu puteți comanda online sau să beneficiați de o experiența optimă pe SITE-ul nostru. Aceasta este alegerea dumneavoastră și noi respectăm această alegere.

De asemenea, în măsura în care volumul datelor prelucrate va deveni considerabil, avem în vedere implementarea unor soluții de securitate pentru criptarea și agregarea datelor dumneavoastră personale (astfel încât acestea să nu vă identifice) și pentru a le folosi în scopuri precum testarea sistemelor noastre informatice, cercetarea și analiza datelor, îmbunătățirea funcționalităților SITE-ului și dezvoltarea de noi funcționalități pentru comercializarea eficientă a produselor și serviciilor noastre. Măsurile de securitate pot fi implementate de BURGERVAN în relație cu terțe părți și vă vom informa în acest sens.

4. BURGERVAN colectează date cu caracter personal, ale Clienților persoane fizice si ale reprezentanților clienților persoane juridice, în următoarele scopuri:

SCOPUL PRELUCRARII DATELE PERSONALE PRELUCRATE
Pentru a oferi accesul și a afișa produsele comercializate și serviciile aferente acestora;  

 

Date furnizate în momentul creării contului dumneavoastră online sau în momentul plasării unei comenzi fără a vă înregistra cu un cont pe site-ul companiei, respectiv numele și prenumele, numele de utilizator, telefon de contact, adresă de e-mail, adresă de livrare a produselor comandate și respectiv adresă de facturare dacă este diferită de adresa de livrare, numele destinatarului comenzii și data de naștere a utilizatorului.

Pentru a vă transmite eventuale actualizări sau modificări ale comenzii plasate sau ale activității noastre de business general;
Pentru a ne asigura că Site-ul și secțiunile acestuia sunt relevante pentru nevoile Clienților noștri;
Pentru publicarea conținutului accesibil Clienților noștri în raport cu preferințele acestora;

 

Pentru a vă permite accesul cu ușurință la Conținut sau plasarea unei comenzi ca vizitator (adică fără a fi necesară crearea unui cont pe website);
Pentru a ne asigura că îndepliniți criteriile de vârstă cerute de lege; Data de naștere;

 

În scopul executării unui contract la distanță încheiat cu dumneavoastră în special pentru a vă livra produsele comandate și/sau a rezolva orice problemă notificată de dumneavoastră sau sesizată de noi în legătură cu o comandă plasată sau livrată;  

Nume și prenume, adresa de e-mail sau adresa poștală de domiciliu, număr de telefon mobil;

În scopul realizării unor activități de marketing direct, pentru a vă informa cu privire la produsele sau promoțiile noastre și a vă transmite ultimele noutăți despre produsele și ofertele BURGERVAN; Nume și prenume, adresă de e-mail sau adresă poștală de domiciliu, număr de telefon mobil (însă numai cu acordul dumneavoastră expres);
Pentru participarea la un concurs sau o campanie de promovare sponsorizată sau organizată de BURGERVAN sau de către un terț în numele nostru;

 

Nume și prenume, adresa de e-mail sau adresa poștală de domiciliu, număr de telefon mobil iar pentru revendicarea premiilor este posibil să vă solicitam prezentarea unui act de identitate, fără a reține însă informațiile din acesta (excepție va face cazul în care informațiile din actul de identitate sunt prelucrate de Notarul Public care instrumentează concursul cu premii organizat de BURGERVAN sau în care compania este implicată), caz în care datele sunt prelucrate de Notarul Public în baza legii și în conformitate cu aceasta.
Pentru transmiterea corespondenței, încheierea contractelor la distanță și încasarea sumelor achitate de Clienți pentru produsele comandate și livrate în scopul executării unui contract la distanță încheiat cu dumneavoastră și a preveni eventualele fraude, a detecta comportamentul fraudulos sau de natură a prejudicia compania sau interesele altor clienți;

 

Date furnizate în momentul creării contului dumneavoastră online sau în momentul plasării unei comenzi fără a vă înregistra cu un cont pe site-ul companiei, respectiv numele și prenumele, numele de utilizator, telefon de contact, adresă de e-mail, adresă de livrare a produselor comandate și respectiv adresă de facturare dacă este diferită de adresa de livrare, numele destinatarului comenzii și data de naștere a utilizatorului.
 Pentru colectarea informațiilor despre achizițiile efectuate sub forma istoricului comenzilor plasate; Date furnizate în momentul creării contului dumneavoastră online respectiv numele și prenumele, numele de utilizator, telefon de contact, adresă de e-mail, adresă de livrare a produselor comandate și respectiv adresă de facturare dacă este diferită de adresa de livrare, numele destinatarului comenzii și data de naștere a utilizatorului.
Pentru a vă redirecționa către conturile BURGERVAN din rețelele de social media și pentru a analiza traficul pe website-ul nostru, respectiv cum utilizați site-ul pentru afișarea unei selecții de produse potrivite în raport cu preferințele dumneavoastră;  

 

 

 

Adresa IP, Adresa MAC, codul telefonului mobil de tip smatphone utilizat pentru accesarea paginii web a companiei;

Pentru utilizarea în cadrul SITE-ului a unor fișiere de tip „cookies”, fiind astfel stocate date cu caracter personal cu titlu temporar, pentru a îmbunătăți securitatea accesului și a traficului pe website, precum și pentru a adapta în mod constant serviciile oferite pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri;
 

Pentru detectarea posibilelor fraude;

 

 

 

 

Prelucrăm toate datele susmenționate

Pentru limitarea accesului la anumite secțiuni ale SITE-ului, după caz ca urmare a comportamentului înregistrat la nivelul shop-ului online.

5. Principiile de prelucrare a datelor personale din cadrul BURGERVAN

Respectăm principiile de protecție a datelor astfel, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi:

6. Cum obținem aceste date:
Direct de la dumneavoastră:

7. Către cine transmitem datele dumneavoastră personale și rezultatele activităților noastre de prelucrare (rapoarte, liste, etc.):

Furnizorii noștri

Pentru realizarea activităților noastre comerciale, există posibilitatea să dezvăluim/transmitem informații furnizorilor noștri pentru a asigura prelucrarea datelor dumneavoastră personale în deplină siguranță și/sau pentru a ne reprezenta în comunicările de marketing pe care le purtăm cu dumneavoastră, pentru a vă furniza conținutul SITE-ului, a afișa produsele comercializate, a vă oferi mijloace de efectuare a plații acestora dacă este cazul și a vă livra produsele.

În orice caz, dezvăluim/transmitem datele dumneavoastră personale sau informații despre aceste date, dacă este necesar, în formatul care ne este solicitat și care corespunde scopurilor descrise în prezenta Politică și numai partenerilor noștri contractuali cu care am încheiat acorduri de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și care garantează protecția datelor dumneavoastră personale, a drepturilor și libertăților garantate în raport cu legislația aplicabilă. Lista actualizată a partenerilor contractuali, în relație cu care BURGERVAN prelucrează datele dumneavoastră personale poate fi transmisă la cerere prin e-mail.

Angajații BURGERVAN care realizează în momentul de față livrările produselor comandate, nu au dreptul să solicite cartea de identitate a persoanei care preia produsele la adresa indicată pentru livrare, astfel că revine în sarcina clientului responsabilitatea de a se asigura că adresa indicată pentru livrare este corectă și că produsele sunt livrate de persoane care cunosc detalii despre comanda plasată și așteaptă această comandă. Livratorii partenerilor noștri pot însă să solicite cartea de identitate a persoanei care preia coletul pentru a verifica identitatea clientului sau a persoanei împuternicite de client pentru recepționarea comenzii, sau, dacă este cazul, poate solicita PIN-ul primit prin SMS în cadrul notificării de livrare realizată de partenerii noștri.

În orice caz, dezvăluim/transmitem datele dumneavoastră personale sau informații despre aceste date, dacă este necesar, în formatul care ne este solicitat și care corespunde scopurilor descrise în prezența Politică și numai partenerilor noștri contractuali cu care am încheiat și acorduri de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și care garantează protecția acestor date personale, a drepturilor și libertăților garantate în raport cu datele dumneavoastră personale. Suntem de asemenea, obligați în unele cazuri, să dezvăluim datele dumneavoastră personale sau informații despre activitățile de prelucrare pe care le desfășurăm, autorităților publice (de exemplu, autorități cu atribuții de investigare a fraudelor, administrația financiară, Autoritatea Națională Privind Protecția Consumatorilor, autorități de supraveghere financiară, etc.), însă numai pentru a ne conforma unor obligații legale bine definite.

8. Legalitatea prelucrării datelor personale

BURGERVAN este responsabilă pentru activitățile de prelucrare a datelor personale care vă aparțin pe întreaga durată a relației comerciale dintre dumneavoastră și companie. Respectăm principiile de prelucrare instituite în cadrul Regulamentului General de Protecția Datelor (GDPR) și am integrat aceste principii în procesele interne ale companiei și în practicile noastre comerciale.

Activitățile de comerț realizate de către BURGERVAN sunt necesare pentru executarea contractelor la care Clientul este parte sau sunt necesare pentru inițierea demersurilor pentru încheierea unui contract, la solicitarea expresă a Clientului. De asemenea, activitățile de prelucrare sunt realizate de companie în scopul interesului comercial al acesteia, respectiv acela de comercializa produse pe internet (online) sau în spatiile sale fizice (offline) în conformitate cu legislația aplicabilă în materie.

Activitățile de Marketing desfășurate (promoții și campanii de prezentare a produselor companiei) indiferent de mijloacele de desfășurare a acestora, sunt realizate de către companie exclusiv prin obținerea consimțământului prealabil al Clientului.

9. Unde vă prelucrăm datele?

Pentru a ne desfășura activitatea, vă prelucrăm datele cu caracter personal în conformitate cu condițiile prezentate în această declarație. Vă prelucrăm datele cu caracter personal la nivel național, respectiv în România, unde avem localizate serverele pe care stocăm baza de date. Ne vom asigura totodată, ca prestatorii noștri care pot avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal in vederea realizării serviciilor BURGERVAN, nu sunt localizați în afara UE.

În cazul în care, în viitor, prestatorii noștri vă prelucrează datele cu caracter personal în țări care nu oferă un nivel suficient de protecție a drepturilor dumneavoastră, evaluăm cu atenție toate circumstanțele și ne asigurăm că au fost introduse garanții adecvate, astfel încât drepturile dumneavoastră să nu fie în niciun fel încălcate. În acest sens vom încheia cu prestatorii noștri clauze contractuale standard sau alte instrumente juridice permisibile, conform legislațiilor aplicabile și verificăm în mod regulat nivelul de securitate pus la dispoziție de prestatorii noștri cu privire la datele cu caracter personal prelucrate în numele nostru. Ne asigurăm că aveți la dispoziție mijloacele pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră. Vom implementa de asemenea masurile suplimentare pentru securitatea datelor recomandate de European Data Protection Board.

10. Prelucrarea datelor candidaților în vederea ocupării locurilor de muncă disponibile în cadrul companiei

Date personale înseamnă orice informație care vă identifică sau care ar putea sa conducă prin utilizare la a vă identifica. Prelucrăm datele candidaților care aplică la locurile de muncă disponibile în cadrul companiei în scop legitim, în vederea încheierii unui contract de muncă.

Ne asigurăm că procesăm numai datele dumneavoastră personale care sunt strict necesare scopului declarat.

În scopul selecției și recrutării, putem procesa următoarele categorii de date personale în funcție de scopul urmărit:
Date de identificare – numele, prenumele, adresă, codul numeric personal, numărul documentului de identificare, fotografia etc.
Datele de contact – adresă de e-mail, numărul de telefon, adresă etc.
Date despre viață profesională – angajator, experiență, poziție, salariu, educație etc.
Precizăm că pentru anumite funcții care presupun gestiunea bunurilor companiei (în special gestionarea banilor), compania poate solicita prezentarea unui cazier judiciar fără a stoca datele personale din document și fără a reține acest document în arhivă.
Categorii speciale de date (date sensibile) – date cu caracter personal care reflectă originea etnică, calitatea de membru al sindicatelor și/sau date privind starea de sănătate pentru realizarea controlului de medicina muncii.

Cum colectăm datele?

Direct de la dumneavoastră:

În procesul de selecție și recrutare sau prin transmiterea de către dumneavoastră a CV-ului pe adresa de mail contact@burgervan.ro sau prin platformele de recrutare ale partenerilor noștri contractuali.

Din alte surse:

Cât timp păstrăm datele dvs.?
Ca regulă generală, păstrăm datele dumneavoastră personale o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării acestora, respectiv pe durata procesului de recrutare și selecție care este, în majoritatea cazurilor, inclusiv dacă nu se materializează prin semnarea unui contract individual de muncă, după 3 luni. Atunci când păstrăm datele dumneavoastră personale pentru un alt scop specific, perioada de stocare va fi specificată în Politica de retenție (stocare) a datelor personale. Consimțământul dumneavoastră va trebui solicitat în cazul în care consideram necesară extinderea perioadei de stocare a datelor peste această perioadă inițială. Toate CV-urile nesolicitate vor fi imediat distruse sau șterse.

11. Drepturile de care dispuneți

Înainte de a vă exercita drepturile, trebuie să vă identificăm pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror tentative frauduloase.

Solicitările dumneavoastră privind prelucrarea datelor personale de către BURGERVAN vor fi onorate cât mai curând posibil. Cu privire la procesele noastre interne, vom depune eforturi pentru a livra orice răspuns în legătură cu activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal care vă aparțin, în termen de cel mult o lună (uzual 30 de zile), transmițând un mail la adresa contact@burgervan.ro sau prin apel telefonic folosind numerele de telefon afișate în secțiunea „Contact” de pe Site.

12. Cookie-uri

Cookie-urile sunt fișiere text introduse pe calculatorul dumneavoastră, în smartphone sau tabletă, pentru a colecta informații standard de logare pe internet și informații privind conduita dumneavoastră pe SITE. Aceste informații sunt utilizate, spre exemplu, pentru a urmări utilizarea website-ului de către dumneavoastră și pentru a redacta rapoarte de statistică privind activitatea desfășurată pe website-ul companiei și pe alte site-uri. Puteți seta browser-ul dumneavoastră pentru a nu accepta cookie-uri. Cu toate acestea, unele cookie-uri interne sunt necesare pentru a-i permite utilizatorului site-ului web să utilizeze serviciile BURGERVAN.
Pentru mai multe informații, vizitați Politica de cookie.

13. Cât timp vă păstrăm datele?

Dacă sunteți reprezentantul partenerului nostru contractual (persoană juridică), avem dreptul și obligația legală de a reține toate datele cu caracter personal necesare, pe care ni le-ați furnizat în scopuri de gestionare a contractului. În orice caz, vom păstra datele dumneavoastră pe întreaga durată a valabilității contractului și pentru perioada prevăzută de legislația financiar-contabilă, adică minim 5 ani de la încetarea raporturilor juridice dintre companie și Client, pentru posibile acțiuni în justiție și alte scopuri expres prevăzute de lege. De asemenea, vă putem prelucra datele și în alte scopuri punctuale. În acest caz, perioada de păstrare va fi prevăzută în cadrul Politicii de retenție a companiei.

14. Cum vă protejăm datele?

Pentru a ne asigura că drepturile și libertățile dumneavoastră nu sunt puse în pericol și că se respectă conformitatea cu legislațiile și reglementările relevante în domeniul protecției datelor, implementăm măsuri tehnice și organizaționale corespunzătoare, pentru a asigura un nivel de securitate suficient în vederea prelucrării datelor cu caracter personal. Aceste măsuri constau în instruirea și în testarea regulată a angajaților și a partenerilor noștri, în introducerea de politici și procese relevante, care sunt revizuite și actualizate în mod regulat, sub supravegherea consultantului nostru în relație cu activitățile de prelucrare a datelor personale. De asemenea, ne asigurăm că îi evaluăm cu atenție pe furnizorii noștri, pentru a furniza un nivel corespunzător de protecție a datelor dumneavoastră cu caracter personal și încheiem cu aceștia acorduri de prelucrare a datelor personale, pentru a ne asigura că fiecare partener contractual care intră în contact sub autoritatea noastră și cu datele dumneavoastră cu caracter personal, realizează activitățile de prelucrare contractate în deplină siguranță și că respectă prevederile legislației în vigoare în domeniul prelucrării datelor personale.

15. Actualizări

Politica noastră de confidențialitate poate fi modificată din când în când (în general, pentru a respecta legislația și practicile privind protecția datelor). Versiunile actualizate vor fi publicate pe pagina noastră web.

© BURGERVAN – Versiune: februarie 2021