Modalităţi de plată si livrare

 

METODE DE PLATĂ

Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să alegeţi metoda de plată pe care o preferaţi. Puteţi alege între 2 metode de plată:

  1. Plata ramburs prin POS

Cu această opţiune, produsele sunt livrate la adresa de destinaţie solicitată, însoţite de un document fiscal, cum ar fi o factură fiscală sau o chitanţă. Plata se va face către agent prin POS. Momentan nu acceptam plata cash

Plata prin card de credit nu se efectuează de către BURGER VAN, ci prin MobilPay. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat la site-ul MobilPayt şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid.

 După completarea formularului primiţi confirmarea pentru comandă şi plată atât de la BURGER VAN , cât şi de la MobilPay.

 Nu se aplică taxe suplimentare!
 

POLITICA DE LIVRARE

Comenzile sunt livrate de la locațiile noastre din Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 1-2 zile de la înregistrarea comenzii.

In general incercam sa livram toate comenzile plasate intr-o zi in ziua urmatoare, insa regulile de mai jos de ajuta sa eliminam orice confuzie cu privite la modul de livrare.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 18:00 sunt expediate prin curierii nostri a doua zi şi ajung la destinaţie tot a doua zi. Comenzile înregistrate după ora 18:00 ajung la destinaţie în interval de 2 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate. Nu se efectueaza Am dat drumul si la livrari in weekend :).

Astfel, comenzile plasate
Luni pana in 18:00 se livreaza marti.
Marti pana in 18:00 se livreaza miercuri.
Miercuri pana in 18:00 se livreaza joi.
Joi pana in 18:00 se livreaza vineri.
Vineri pana in 18:00 se livreaza sambata.
Sambata pana in 18:00 se livreaza duminica.
Duminica pana in 18:00 se livreaza luni.

Toate orarele noastre de livrare vor fi anuntate prin sms.

Incercam sa onoram comenzile cat mai repede si in functie de volum, deci este posibil ca o comanda plasata dupa ora 18:00 sa fie livrata si a doua zi.

 

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin curieri proprii.

Pentru comenzile de până la 100 RON, transportul pe teritoriul României costă 15 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 100 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul Bucureștiului).

Vă informăm că, din motive logistice nu putem onora livrarea comenzilor la adrese din afara Bucureștiului.